2111837448 Τηλεφάνους 10, Αθήνα info@hellenicelevators.gr
hero image

Hellenic Elevators
Τεχνικό γραφείο αναλκυστήρων Αθήνα
_______

προφίλ

 

Το γραφείο συστάθηκε από τον Τσουκαλοχωρίτη Μιχ. Παναγιώτη Ηλεκτρολόγο μηχανικό Τ.Ε. έπειτα από πολυετή (πάνω από 25 χρόνια ) και συνεχή ενασχόληση με τους ανελκυστήρες κάθε μορφής.
Το αντικείμενο του γραφείου είναι η Μελέτη, Κατασκευή, Ανακαίνιση και Συντήρηση παντός είδους ανελκυστήρα.
Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε μια μεγάλη γκάμα απο ανελκυστήρες οι οποίοι λειτουργούν χωρίς πρόβλημα αρκετά χρόνια.

 

Στόχος του γραφείου μας είναι να παραδίδουμε το εργο στον πελάτη στην τέλεια μορφή του χωρίς κρυφές χρεώσεις και ελλείψεις.
Οι ανελκυστήρες μας λειτουργούν σε κτίρια κατοικιών , γραφείων, νοσοκομείων, γηροκομείων και σε πολλά άλλα κτίρια παρέχοντας ομαλή λειτουργία.

 

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε τόσο στην κατασκευή όσο και στην συντήρηση έτσι έχουμε την τέλεια οικονομοτεχνική λύση και όλο αυτό προς το συμφέρον του πελάτη.
Η δομή και οργάνωση του γραφείου επικαιροποιείται συνεχώς, καθώς επίσης και η ενημέρωση μας σε νέες τεχνολογίες, μεθοδολογίες, προϊόντα, κανονισμούς έτσι ώστε να ανταποκρίνεται επαρκώς στις αυξανόμενες απαιτήσεις για την κατασκευή – ανακαίνιση του ανελκυστήρα.

 

Η πολυετή εμπειρία μας και η τεχνική μας κατάρτιση και η χρήση CAD/CAM προγραμμάτων μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε τον ανελκυστήρα σας από την αρχή στα δικά σας μέτρα και απαιτήσεις. Έτσι τίποτα δεν είναι αδύνατο
για εμάς.